Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karnabahar Pane Tarifi

Karnabahar Pane Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kışın en güzel sebzelerinden birisidir karnabahar , bu güzel kış sebzesinin vitaminlerinden faydalanın

Malzemeler,
1 orta boy karnabahar Yarım limonun suyu
Kızartmak İçin
1 su bardağı ayçiçeği yağı 2 çay kaşığı tuz 2 çay kaşığı karabiber
Pane İçin
1 su bardağı un 1 su bardağı galeta unu 2 yumurta 1 çorba kaşığı limon suyu Yarım su bardağı maden suyu
Sos İçin
250 gr yoğurt 4 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber


Hazırlanışı,
Karnabaharı temizleyip çiçeklerini ayırın Ve bir tencereye alın Karnabaharların üzerlerini örtecek kadar su ve hazırladığınız limon suyunu ilave edin Hafif yumuşayana kadar haşlayıp süzün Pane için un, yumurta, limon suyu ve maden suyunu bir kaseye alıp iyice karıştırın Karnabahar çiçeklerini önce hazırladığınız unlu karışıma sonra da galeta ununa bulayın Ayçiçeği yağını derin bir tavaya alıp ısıtın Karnabaharları ilave edip çevirerek kızartın Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin Servis tabağına alın Sarımsakları soyup ezin Yoğurtla birlikte çırpın Sarımsakları yoğurda ekleyip karıştırın Servis tabağına aldığınız karnabaharın üzerine gezdirerek dökün Tereyağını küçük bir tavada eritip pul biber ve kara biber ilave ederek kavurun Bekletmeden yoğurdun üzerine gezdirerek dökün Taze biberiye ile süsleyebilirsiniz

Karnabahar pane artık hazır Afiyet olsun
 
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,044Kullanıcılar
Üst Alt