Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karne Ortalama Hesaplama Programı

0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Karne Ortalama Hesapla

Karne Ortalaması Hesaplama Programı

İlkoğretim Takdir teşekkur puanları yeniden değişti Bir oğrencinin takdir alabilmesi icin derslerin donem puanları ortalamasının en az 85, teşekkur alabilmesi icin derslerin donem puanları ortalamasının en az 70 olması gerekiyor

Karne Ortalama Hesaplama Hesaplamak İcin aşağıda verdiğimiz bağlantıya tıklayınız

EOkul Uyumlu Online Lise Belge Hesaplama

Similar threads

Karne Sıradan Hesapla Karne Ortalaması Hesaplama Programı İlköğretim Takdir teşekkür puanları her tarafta değişti Bir öğrencinin takdir alabilmesi için derslerin dönem puanları ortalamasının minimum 85, teşekkür alabilmesi için derslerin dönem puanları ortalamasının asgari 70 olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
2019 Meb Takdir Teşekkur Hesaplama Yarıyıl tatili yaklaşırken veliler ve oğrencileri detaytlı takdir teşekkur belge heyecanı sardı 25 Ocaktaki karne tatilini keyifle bekleyen oğrenciler ve veliler EOkul Karne Sonuclarına gore Takdir Teşekkur Belgesi alıp alamayacaklarını, Teşekkur Takdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
9Sınıf Karne Ortalama Hesaplaması Hesaplama 9Sınıf Karne Ortalaması Yıl sonunda takdir mi yoksa teşekkur mu aldığınız not ortalamanıza bağlıdır Takdir alabilmek icin ortalamanızın 85, Teşekkur alabilmeniz icin ise minimum 70 olması gerekmektedir 9Sınıf Karne Ortalama Hesaplaması İcin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Takdir ve Teşekkur Hesaplama Online Takdir ve Teşekkur Hesaplama Formulu Lise Değerli oğrenciler koca bir eğitim oğretim yılının daha sonundasınız karne almanıza bir kac gun kala merak ettiğinizi duşunerek Takdir Teşekkur Hesaplama fomulunu sizler icin sayfamızda Yeni sistemde takdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
karne taktir ,teşekkur hesabı İlkokul Takdir ve teşekkur puanları değişti Bir oğrencinin takdir alabilmesi icin derslerin donem puanları ortalamasının en az 85, teşekkur alabilmesi icin derslerin donem puanları ortalamasının en az 70 olması gerekiyor Bu durum şoyle bir sonuca yol acıyor 5'lik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt