Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

karneler ne zaman alınacak

Hoş geldin! baronn tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
karneler ne zaman alınacak
0
183

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Okulların açılmasını dört gözle bekleyen öğrenciler şimdi de karneyi ne zaman alacağız merakına düşüp başladılar hesap yapmaya

3 ay gibi uzun bir zaman tatil yapan öğrenciler arkadaşlarına, öğretmenlerine kavuşmak için gün saydıktan daha sonra eylül ayının ortasında nihayet okula başlamışlardı Şimdi de karneyi ne zaman alacağız diye gün saydıklarından adım gibi eminim Bizde araştırdık 2019 karneler ne zaman alınacak? diye işte öğrencilerin ilgiyle beklediği karne alma tarihleri

2019 yılının ilk karnesi Ocak ayında alınacak Yarıyıl Tatili tatili 23 Ocak 2019 Cuma günü başlıyor Yani birincil karne 23 Ocak 2019 tarihinde alınacak ve takriben 16 jurnal bir tatil başlayacak

2019 eğitim öğretim dönemi 12 Haziran 2019 Cuma günü sona erecek ve öğrenciler 12 Haziranda ikinci karnelerini alacaklar *

Similar threads

Okulların acılmasını dort gozle bekleyen oğrenciler şimdi de karneyi ne zaman alacağız merakına duşup başladılar hesap yapmaya 3 ay gibi uzun bir sure tatil yapan oğrenciler arkadaşlarına, oğretmenlerine kavuşmak icin gun saydıktan sonra eylul ayının ortasında nihayet okula başlamışlardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
2019 Karneler Ne Süre Verilecek Velilerin ve öğrencilerin merakla beklediği benzeri yıl tatili ne süre karneler hangi tarihte verilecek 2019 2019 Eğitim Öğretim yılı 1 dönem 25 Ocak 2019 Cuma günü sona erecek ve o gün karneler verilecek Bu Nedenle bu eğitim öğretim yılının birincil yarısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Eğitim hayatına çeşitli kademelerde devam eden öğrenciler, yaz tatili için geri sayıma başladı. Milyonlarca öğrenci ve velileri, internet üzerinden yaz tatilinin ne vakit yapılacağı hakkında araştırmalar yapmakta. Haziran ayı içerisinde karne alacak olan öğrencilerin okulları ne vakit kapanacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Yarıyıl Tatili Tatili Ne Zaman Başlıyor 2019 Yılı 2019 Yılı Yarıyıl Tatili Tatili Ne Süre Birinci yarıyıl 25 Ocak 2019 Cuma günü son erecek, öğrenciler 28 Ocak8 Şubat 2019 tarihleri arasında yarıyıl tatiline girecek İkinci yarıyıl ise 11 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Şubat Tatili Ne Vakit 2019 2019 Şubat Tatili Ne Vakit Birinci yarıyıl 25 Ocak 2019 Cuma günü son erecek, öğrenciler 28 Ocak8 Şubat 2019 tarihleri aralarında yarıyıl tatiline girecek İkinci yarıyıl ise 11 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran 2019 Cuma günü sona erecek *
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,542Konular
981,895Mesajlar
32,538Kullanıcılar
Üst Alt