Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karnelerde Değişiklikler Yapıldı

Karnelerde Değişiklikler Yapıldı
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Karnelerde Şansın Dönmesi Yapıldı 2019 Bu konu; Karnelerde Şansın Dönmesi 2019 haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Şubat tatiline girmemize eksik bir zaman kala, MEB yaptığı bir duyuruyla karnelerdeki değişikliklerden bahsetti Bir Zamanlar beri tek müşteri olarak basılan karneler, bundan böyle ilk ve ortaöğretim edinmek üzere iki tip olarak basılacak İşte haberin detayları 1549038948 1549038948 karnelerdedegisiklikleryapildi20195c54756912d1ckarnelerdedegisiklikleryapildi20195c54756912d1c karnelerdedegisiklikleryapildi20195c54756912d1c Daha önce karnelerde yer almayan İstiklal Marşı ve bayrak ilk kez karnelere girdi Geçmiş yıllarda karnelerde yalnızca Atatürk devlete ait ve Gençliğe Tavır yer alıyordu Yeni karnede Atatürk resminin altına fon olarak bayrak konuldu Karnelerdeki mevzuat kısmı çıkarıldı Yerine ilk olarak İstiklal Marşı kondu Daha önce Atatürk, Gazi ünvanı ile karnede yer alırken yeni karnede ‘başöğretmen’ sıfatına yer verildi Hem karnelerin ön yüzünde ise okul isimlerinin yer alacağı bölüm ayrıldı Karnelerin merkezden basılması uygulamasına da son verildi İlköğretim ve ortaöğretim için iki alıcı yeni karne tasarlayan MEB, 2005 yılından beri merkezden basılarak gönderilen öğrenci karne ve başarı belgelerini bu yıldan itibaren göndermeyecek İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri hesabına öğrenci sayısını dikkate alarak karne ve öğrenci başarı belgeleri için ödenek gönderilecek Bu para ile İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri kendi karnelerini bastıracak Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer imzasıyla gönderilen yazıda, karne parası adıyla öğrencilerden para talep edilmemesi talimatı verildi  

858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt