Karnıyarık Börek Tarifi İçin Malzemeler 6 adet yufka Arasına sürmek için; 1 su bardağı süt1 su bardağı suYarım kadeh yağ1 paket kabartma tozu İç harcı için; 250 gr kıyma1 tane kuru soğanbir parça tuzBirazda maydanoz23 yemek yemek kaşığı akışkan yağ2 tane yumurta sarısı Karnıyarık Börek Tarifi Yapılışı Başta kuru soğanı doğrayıp yağda kavurunİçine kıymayı tuzu koyun birazcık pişsinEn son maydanozu doğrayıp içine katınYufkayı sarın üçgen şekilde belliSüt, su ,yağ, kabartma tozu olan karışım dan fırça ile sürünHarçtan ortasına koyup önce kenar kısmı sonradan üst kısmı katlayarak sarın Direk kısmı ıslatıp yapıştırınHarcın görünen yerinden bıçak ile hemen hemen hiç kesin ve içine sütle olan karşımdan hemen hemen hiç koyunYağlı olan tepsiye koyup yumurta sarısı sürüp 180 derece fırına verelimol Not; üzerine isteğe susam Çörek otu konulabilir ve içine harcı peynirli patatesli olur afiyet olsun sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur