Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karpuzlu Limonata

Karpuzlu Limonata

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Karpuz kuşkusuz yaz sofralarının olmazsa olmaz lezzeti Karpuzlu limonata ise Ramazan günleri için iftar ve sahurda ideal bir tat, sıcak nedeniyle sıvı kaybı yaşayan vücuda ferahlatan bir seçenek olacak

Malzemeler

1 su bardağı karpuz suyu (rondodan çekilmiş hali)
3 adet limon
2 litre su
1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
56 dal nane
Hazırlanışı
Limonları yıkayın ve kabuklarının kolay soyulup rendelenebilmesi için 1 saat buzdolabında bekletin Limonun kabuklarını rendeleyin ve bir kaba alın Kabukların üzerine şeker koyun ve limon aromasının şekere geçmesi için karışımı elinizle yoğurun Şekerli karışımın üzerine limon suyun sıkın

Karpuz çekirdeklerini ayıklayın ve rondoya koyun, rondoyu çalıştırın ve püre haline gelmesini bekleyin, ardından bunu da karışıma ekleyin Son olarak 2 litre suyu ve nane yapraklarını ilave edin Güzelce karıştırdıktan sonra süzgeçten geçirin Limonatayı 34 saat buzdolabında bekletin, ardından soğuk olarak servis yapın Afiyet olsun…
Not: Tarif ve fotoğraf Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız sitesinden alınmıştır
Kaynak(Tarif) : gurmerehbericom
 
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt