Karpuzu buzdolabına koymayın Oda sıcaklığında muhafaza edilen kesilmemiş karpuzlar, buzdolabında saklanan ya da dalından yeni koparılmış karpuzlardan daha pozitif hücresel koruyucu antioksidanlar (özellikle likopen ve beta karoten) içerirler SOĞUK ZARARLI Karpuz dalından koparıldıktan sonra da olgunlaşmaya ve antioksidanlarını geliştirmeye devam eder Ama soğuk, bu gelişme sürecini kısaltır Bu yüzden kesmedikçe, karpuzlarınızı buzdolabının açık havada saklamaya özen gösterin Ancak meyveyi kestikten sonra, bozulmaması için mutlaka buzdolabında muhafaza edin Soğuğun verdiği lezzeti tatmak isterseniz, servisten anında önce soğutun Ve kesmeden evvel karpuzu mutlaka yıkayın 1548724426 1548724426 karpuzubuzdolabinakoymayin5c4fa8ceb6ac7karpuzubuzdolabinakoymayin5c4fa8ceb6ac7 http:imagehaber7comhaberhaber7photos320080821065719651