Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kars hangi bölgede

Kars hangi bölgede
0
163

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kars hangi bölgededir
Kars ilinin ilçeleri
Kars ilçelerinin isimleri

Kars ili Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer almaktadır

Kars ilinin ilçeleri; Akkaya, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim ve Susuz'dur *

Similar threads

Kars İlinin İlçeleri nelerdir, Kars ilçeleri, Karsın ilçeleri nelerdir, Karsın kaç ilçesi vardır Kars İlinin İlçeleri Akyaka Nereye Tabi KARS, Arpaçay Nereye Yan KARS, Digor Nereye Alt KARS, Kağızman Nereye Tabi KARS, Sarıkamış Nereye Yan KARS, Selim Nereye Yan KARS, Susamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
0474 Alan kodu, 0474 nerenin telefon kodu, Kars telefon kodu, 0474 nerenin, 0474 Kars Telefon Alan Kodu Kars ilçeleri Telefon Kodları Akkaya telefon kodu, Arpaçay telefon kodu, Digor telefon kodu, Kağızman telefon kodu, Sarıkamış telefon kodu, Selim telefon kodu, Susamış telefon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Kars ilçelerinin posta kodları,Kars Posta Kodu, Kars Posta Kodları, Kars posta kodu nedir? Kars posta kodu kaç? Kars Posta Kodu 36000 Kars İlçelerinin Posta Kodları Kars Akyaka Posta Kodu 36780 Kars Arpaçay Posta Kodu 36730 Kars Digor Posta Kodu 36670 Kars Kağızman Posta Kodu 36700...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Kars Ahali Eğitim Merkezleri adresleri Millet Eğitim Merkezleri Kars Kars ili ve ilçeri irk eğitim merkezleri ve adresleri şöyle; Irk Eğitim Merkezi Akyaka Adres: Tepe Mah36780 AkyakaKars Millet Eğitim Merkezi Arpaçay Adres: Latif Aküzüm Caddesi No : 208 Arpaçay, Kars Irk Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
KARS GENEL BİLGİLER Yüzölçümü: 18557 km² Nüfus: 349437 (1992) İl Trafik No: 36 Kars Doğu Anadolu da ülkemizin en doğusundaki ve bununla birlikte karasal iklim dolayısıyla da en soğuk illerinden birisidir Oysa mekanın bu olumsuzluğu ilin sanayii gelişmesinde nispeten olumsuz olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt