Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karşı bilgisayardan ss (ekran görüntüsü) çekme

Karşı bilgisayardan ss (ekran görüntüsü) çekme
26
308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Bilgisayarda ekran görüntüsü almak için bazı kısayollar mevcut. Klavyede birkaç tuşa basarak ekran görüntüsünü alarak resim dosyası olarak kaydedebilirsiniz. Peki SS almak için yapılması gerekenler neler? Yardımcı program gerekiyor mu? Ekran görüntüsü nereye kaydediliyor? İşte detaylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Sa arkadaşlar indexden araştırdım bulamadım kusura bakmayın Cod4 oynarken ss almak istiyorum ama Prt Sc basıyorum paint yapıştırınca siyah ekran görüntüsü çıkıyor sadece nasıl ss alınıyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim, hayırlı forumlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
İnternetin gelişmesiyle birlikte artık birçok ihtiyacımızı bu alandan giderebiliyoruz. Özellikle bilişim dünyasında yaşadığımız sorunların çözümüne dair yapılması gereken adımlarla ilgili bolca video bulabilmekteyiz. Bu videoların büyük bir kısmı ekran videosu çekme programları kullanarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Günümüz telefon kullanıcıları, telefon ekranlarında yer alan bir görüntüyü kayıt etmek için ekran görüntüsü alma işlemini gerçekleştirmektedir. Ekran görüntüsü alma işlemi HTC marka telefonlarda da geçerlidir. Bu yazımızda HTC ekran görüntüsü alma işleminin nasıl yapılacağı hakkında bilgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,509Konular
980,821Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt