Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'Karşı Cinsin Yerinde Olsaydınız Yapacağınız İlk Şey Ne Olurdu?' Sorusuna Gelen Düşündüren Yanıtlar

'Karşı Cinsin Yerinde Olsaydınız Yapacağınız İlk Şey Ne Olurdu?' Sorusuna Gelen Düşündüren Yanıtlar
0
111

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-bf385e88927ccb62927a6e526f2c900ad6c57709.jpg

Ben sanırım ayak kıllarımla gezmek isterdim ya. 

Twitter'dan takipçilerimize bu soruyu sorduk;

1. Enteresan isteklerden oluşan birtakım karşılıklar aldık...

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12. Sizin yapacağınız birinci şey ne olurdu?

Similar threads

Twitter'dan takipçilerimize 'Türkiye uzun bir film olsaydı, adı ne olurdu?' sorusunu sorduk. Hem yaratıcı hem de güldüren yanıtlar aldık... Twitter'dan takipçilerimize; 1. Bu intikam kimi yok edecek acaba? 2. Tam isabet! 3. Ah o koyunlar ah... 4. Bulan getirsin lütfen, rica edeceğim. 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Yaratıcılıkları ile karşı cinsin yerinde olsalar yapacakları şeyleri sıralayan bireyler için buyurun... Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co... 1. "Banyoya gidip aynaya bakardım çabucak, sonra da ayakta işemeyi denerdim muhtemelen." 2. "Hep tampon ve ped kullanmanın nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Bazı hikayelerin sandığımızdan daha eski bir geçmişte başladığına inanırım. Bu tür hikayelerin, tarihi kayıt ve belgelere bakacak olursanız, eksik bir tarafı olduğunu sezersiniz. Balzac’ın ilk sayfaları yırtılmış olan Vadideki Zambak romanına başlamak gibidir. Ne büyük kayıp! Kara deliklerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt