Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karşılıklı Olarak Seviyoruz Ama Şuan Kız İlişki İçinde Yardım !!!

Karşılıklı Olarak Seviyoruz Ama Şuan Kız İlişki İçinde Yardım !!!
0
200

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar Ece diye bir kız varBen bu kıza deli gibi aşıktımNeyse ben kıza açıldım çıktık işte 4 ay fln sürdüKızla anlaşamadık ayrıldıkKız diğer bi çocukla cıkmaya başladıBaşlarda mutluydu lakin daha sonra mutsuzlaştı gibi oldu ama gerçi cocuktan uzaklaşmadıSonra ben kızla her tarafta yakınlaşma içine girdim ve kıza onu sevdigimi fln söylemeye başladım defalarcaKızın elini fln tutuodm bişe demioduBugün dersaneye bıraktımKapıda cana yakın yanaktan öpüştük tam bu arada geri döndü ve sarıldık sonra öpüştükKulagına seni seviyorum dedimO da bende dediBirbirimizi seviyoruz lakin arada bi engel varKız şuan bi ilişki içindeKız ben ayrılıp suçlu konuma düşemem diyorCocukta zaten malın teki ayrılmazKızın yanında ugradıgı yokTek bildigi face de baglantıya etiketlemekSizce durm ne olr? Kavuşur muyuz ? Görüşlerinizi Bekliorm

858,505Konular
982,655Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt