iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar benım 25yıla yakın sevdıgım bı kız var 1seneye yakın platonıkdım daha sonra dayanamadım acıldım kız dogal olarak inkar ettı benibenden 3yaş buyuk keza öbür sehırlerdeyız ama benzer sporu yaptıgımızdan faalıyetlerde ıstersek bulusabilirdikben sevdıgıme sozler yazıp yolluyordm ona defalarca faceden dayanamadı daha sonra engelledı benı ben her yerde bı face acıp ıkna ettım yeniden eklettım felan daha sonra sessız kaldm hc bısey demedm lakin onunn dogru kız olduguna o kdr ck ınanıyordmkı halada ınanıyorm snra tabı zaman gectı epey aklıma seytan gırdı belkıde baskası var kaderımde dedm bı kzla knsmaya basladım 3ay cıktık onla ayrıldık mac vardı o sevdıgım kız yanıma geldı oturdu ayrıldıkdan 3gun sonra karsılastık onladabır merhabası oyle heycanlandırdıkı benı bıde ılk kere sesını duymustum oyle hosuma gıttıkı o ses tonu ( daha sonra dedm kendı kendıme daha ne olrsa olsn bıdaha seytana uymıcam ömrümün son demine kadar onubeklıcem ustelk smdı cıktıgı var ( lakin ben bı umıt defalarca beklıcemsizce ne yapmalıyım? bu vesileyle kız kova burcu