Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karşılıksız Burs Nasıl Alınır?

0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kyk karşılıksız burs nasıl çıkar

KYK olarak bilinen Kredi Yurtları Kurumundan karşılıksız burs alarak eğitim, öğretim dönemlerinde ki nakit zorluklarını devlet imkanıyla karşılamak isteyen öğrenciler yer almaktadır. İlgili öğrencilerin aile durumlarının ve vazifelerinin iyi olmaması durumlarında her zaman nakit ihtiyaçların karşılanması konusunda ki temel ihtiyaçlarının olduğu bilinmektedir. Sosyal devletin ana sorumlulukları arasında yer alan önemli görevlerden biriside eğitim alan kişilerin maddi durum sıkıntılarına olanak sağlamak ve kişinin eğitim almasına en önemli prensipler içerisinde destek çıkmaktan ibarettir. Kredi Yurtları Kurumundan karşılıksız burs almak için muhakkak ilgili sezon içerisinde internet üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. İlgili başvurularda ailenin durumu ele alınacak olup kişinin bursa sahip olup, olamayacağı da tamamen bu tabloya bağlı olacaktır. Akabinde karşılıksız bursun çıkması durumunda KYK durum hakkında bilgi verecek olup, öğrencinin belirlenen şubeden ilgili hesap kartını alması istenecektir. Böylece öğrenciler almış olduğu kartlar üzerinde her ayın ilk haftasında yatacak olan ortalama 300 TL değerinde ki karşılıksız bursa sahip olabilecek bu kulvarda tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecektir.

Kredi Yurtları Kurumundan karşılıksız burs alarak eğitim, öğretim dönemlerinde ki nakit zorluklarını devlet imkanıyla karşılamak isteyen öğrenciler yer almaktadır. İlgili öğrencilerin aile durumlarının ve vazifelerinin iyi olmaması durumlarında her zaman nakit ihtiyaçların karşılanması konusunda ki temel ihtiyaçlarının olduğu bilinmektedir. Sosyal devletin ana sorumlulukları arasında yer alan önemli görevlerden biriside eğitim alan kişilerin maddi durum sıkıntılarına olanak sağlamak ve kişinin eğitim almasına en önemli prensipler içerisinde destek çıkmaktan ibarettir. Kredi Yurtları Kurumundan karşılıksız burs almak için muhakkak ilgili sezon içerisinde internet üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. İlgili başvurularda ailenin durumu ele alınacak olup kişinin bursa sahip olup, olamayacağı da tamamen bu tabloya bağlı olacaktır. Akabinde karşılıksız bursun çıkması durumunda KYK durum hakkında bilgi verecek olup, öğrencinin belirlenen şubeden ilgili hesap kartını alması istenecektir. Böylelikle öğrenciler almış olduğu kartlar üzerinde her ayın ilk haftasında yatacak olan ortalama 300 TL değerinde ki karşılıksız bursa sahip olabilecek bu kulvarda tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecektir.

858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt