Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karşılıksız Seviyorum,Ölüyorum,Bitiyorum Diyenlere İthafen..

Karşılıksız Seviyorum,Ölüyorum,Bitiyorum Diyenlere İthafen..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Forum ortamı olsun real ortam olsun çok sık rastlanılan bir konu var ; karşılıksız aşk mevzusuŞimdi siz dışarıdan yüzünü vücudunu gördüğünüz ve hoşunuza dışarı giden kişiye aşık olmuyorsunuzBu yalnızca hoşlantıVe bu eğer uzun bir süreç halini alıyorsa kusura bakmayın bunun ismi takıntıdan başka birşey yokSiz şu lahza o psiklojide olduğunuz için bunu kabul etmeyeceksiniz fakat mesele gerçekten buBir insanı sadece dışarıdan görerek sevemezsinizEmin olun o hoşlandıgınız kız belki teklifinizi kabul ettikten 2 hafta sonra ona olan hisleriniz değişecekVeya reddedilmeniz halinde yaşadıgınız acı sizin aşk acısı değil ayrıntılarıyla kişisel egonuzun reddedilmeyi hazmedememesinin verdiği dayanılmaz acı ve çaresizliktirBazıları var sesini bile duymadıgı kızı ' 1 senedir seviyorum ' diyorYok böyle birşey arkadaşlar maalesef değil bunun adı saplantıdan başka birşey değilBakın örneğin saplantının başka bir örneği ;

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız

858,496Konular
981,720Mesajlar
29,792Kullanıcılar
Üst Alt