iltasyazilim
FD Üye
Evet arkadaşlar tıpkı başlıktaki gibi beni çok sevdiğini ama sınavları bitene dek ona zaman vermem gerektiğini söyledi1 yıldır birlikteydikBende peki dedim onu hiç uzmemiştim çünkü yeniden üzmemeliydimhep onun yanında olduğumu hissettirmek için mesjlar yazdımO hiç cevap vermemiştiEn kayda değer sınavının olduğu gün dedim oysa bir sürpriz yapayım sınavına giderken ona başarılar diliyeyimBeklemeye başladımBir baktım fakat karşıdan geliyor yanında arkadaşlarıama oda ne birine sarılıyoryok daha neler o değildir dedimyaklaştıkça o olduğunu aladığımda dünyam başıma yıkıldı yanımda arkadaşlarım vardıdüştüğüm durumu düşünebiliyormusunuz? yanımdan başkasının kollarında çekip gitti Daha Sonra acımış olacakki geri döndübana 2 gündür mesajlarıma yanıt vermediğini anlamam gerektiğini söylediBen ise yalnızca şunu söyleyebildimLÜTFEN GİTBana nispetr yaparcasına erkek arkaşına sarılması beni neredeyse delirtiyorÇocuğa da bişey diyemiyorum sanırım ben hatalı kişiye aşık oldum söyleyin arkadaşlar ben ne yapmalıyım siz e yapardınız ?