Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karşındaki kişinin seni sevdiğini nasıl anlarsın?

0
197

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Bir erkeğin ve bir kadının seni sevdiğini nasıl anlarsın diye bir soru sorulduğunda kadınların ve erkeklerin coğu “anlarım cevabını vermektedir Bu aslında bir cevap değildir Bu sadece“sezgisidir Yani erkeğin kadını ve ya kadının erkekği sevip sevmediği konusunda kadın ve erkek sadece duygularının kendisine hissettirdiklerini soylemektedir

Forumdaki herkesden bu konu hakkında yorumları alayım
Varsa anılarınızıda alabilirim mikrofon sizde

imageskarsindakikisininsenisevdigininasilanlarsin5ad10d7f6e250

Similar threads

Karşındaki kişinin seni sevdiğini nasıl anlarsın? Bir erkeğin ve bir kadının seni sevdiğini nasıl anlarsın diye bir soru sorulduğunda kadınların ve erkeklerin çoğu “anlarım cevabını vermektedir Bu gerçekten bir yanıt değildir Bu yalnızca“sezgisidir Yani erkeğin kadını ve ya kadının erkekği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Bir Erkeğin Seni Sevdiğini Nasıl Anlarsın. Hoşlanılan kişiye açılmak ne kadar zorsa onun da senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak da çoğu zaman bir o kadar zordur. Bunu direkt olarak gidip sormak bazen utangaçlıktan bazen toplumsal normlara olan bağlılıktan kaynaklı çok zor hatta imkansız hale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Anlamlı Aşk Sozleri 2019 Yureğinin gucu yetmiyorsa kırılan kalbi onarmaya, o zaman ne diye acıyorsun kalbini aşka Gerataba Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir kadının son sozu Cunku biri dişlerini doker, diğeri duşlerini William Butler Kalbi kırmaya tek bir soz yeter; ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Beni Sevdiğini Nasıl Anlarım Testi Beni Sevdiğini Nasıl Anlarım Testi Gonlunun sahibi olan her kadın ve her erkek merak eder acaba beni ne kadar seviyor diye Kimi bunu oğrenmek icin bocalar, kimi ise kaderine razı gelir… Bu denli merak edilen soruya cevaben, bizim sizlere bir testimiz var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Sevdiğim Kişinin Beni Sevdiğini Nasıl Anlarım? Erkekler, bir kadından hoşlandıklarında ne yapar, ne yapmaz, nasıl sinyal verirler? Bakamayan erkek Erkeklerin gozleri soz konusu olduğunda kadınlar icin durum biraz daha zor gibi Zira kadınlarla fazla sıkı fıkı olan, belki ‘capkın ’...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt