Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karşınızda iOS 7

Karşınızda iOS 7
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Karşınızda iOS 7

imageskarsinizdaios75ad0f784e10e7
Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 7’yi sadece uzmanlar gorup yazılım geliştiriciler kullanabilsede bu yılın sonunda yapılacak guncelleme ile iphone 4 ve ustu modeller ile ipad mini, ipad 2 ve uzeri modeller iOS7 ile tanışacak

iOS 7’de sunulan ve aletlerin calınmasını onlemeye yonelik activation lock ozelliği ile cihaz sahibi kaybettiği yada caldırdığı cihazın icindeki verileri daha sonra yeniden aktive edebilme imkanı bulacak

iTunes’e entegre olarak calışacak iradio uygulaması tamamen ucretsiz Ucretsiz olması buyuk bir incelikken ustune ustluk bir reklamsız olan iradio mac’lerde ve apple Tv’de kullanıma sunuluyor

Bir yenilikte Siri icin gecerli Bundan onceki uygulamada kadın sesi kullanılırken artık birde erkek sesi eklenmiş durumda Araba ureticileri ile anlaşma aşamasında olan Apple siriyi doğrudan otomobilin camına yansıtıp surucu tarafından yonlendirilebilecek

Airdrop ozelliği ile kullanımı sade ve kablosuz ağ uzerinde dosya paylaşımını kolaylaştırıyor Kamera uygulaması, fotoğraf paylaşım ağı instagramla entegre durumda

Similar threads

Karşınızda iOS 7 Apple ’ın yeni işletim sistemi iOS 7 ’yi sadece uzmanlar görüp yazılım geliştiriciler kullanabilsede bu yılın sonunda yapılacak güncelleme ile iphone 4 ve üstü modeller ile ipad mini, ipad 2 ve üzeri modeller iOS7 ile tanışacak iOS 7 ’de sunulan ve aletlerin çalınmasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
iOS 8 ile gelen yenilikler imagesios8ilegelenyenilikler5b034da0d13bc iOS 8 ile ipad ve iphone kullanıcılarını ne gibi surprizler bekliyor? Apple CEO ’su Tim Cook merak edilen sorulara cevap verdi ve işte iOS 8 ile hayatımıza girmeye hazırlanan yeniliklerden bazıları ilk olarak bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Apple, iOS 11'in sorunlarını çözmek için çalışmalarına sürat kesmeden devam ediyor Geçtiğimiz haftalarda iOS 111 Beta 2 ile karşımıza meydana çıkan Cupertinolu firma, bugün iOS 111 Beta 3 güncellemesini yayınladı Geliştiriciler için sunulan iOS 111 Beta 3 güncellemesi ile sistemdeki birçok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Apple bugün, Eylül 2021’de yayınlanan iOS ve iPadOS 15 işletim sistemleri için üçüncü büyük güncellemeleri olan iOS 15.3 ve iPadOS 15.3‘ü piyasaya sürdü. iOS ve iPadOS 15.3, iOS ve iPadOS 15.2.1’in yayınlanmasından neredeyse iki hafta sonra geldi. iOS 15.3 özellikleri iOS 15.3 ve iPadOS 15.3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
iOS, en hızlı gelişen işletim sistemi olmayı başarsa da, Android karşısında ezilmekten kurtulamıyor! 2019'te mobil işletim sistemlerinin gelişimi ilginç bir seyir gösterdi Üç çeyrek içinde, iOS'un toplam yüzde 5'lik pazar payı kazandığı ortaya çıktı Böylece iOS, yüzde 19 pazar payına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt