Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kartala bir ok değmiş, yine kendi teleğinden

Kartala bir ok değmiş, yine kendi teleğinden
0
175

Similar threads

Kartala bir ok değmiş, tekrar kendi teleğinden sözünün anlamı *
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
İÇİnİzdekİ Kartala Yol Verİn İÇİNİZDEKİ KARTALA YOL VERİN Genç adam bir kartal yumurtası bulur Onu kır tavuklarının yuvasına koyar Kartal yumurtasından meydana çıkan kuş, tavuk yumurtalarından meydana çıkan civcivlerle birlikte atılır hayata Mükemmel tüy rengiyle, kocaman ve kuvvetli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Yüreğime Sevdan Değmiş Yüreğime Sevdan Değmiş 1549073259 1549073259 yuregimesevdandegmis5c54fb70c973dyuregimesevdandegmis5c54fb70c973d http:i34tinypiccomj8i91spng ​Karanlığa elin değmiş,ışık dolmuş odama süzülmüş teninden sabah yeli bu sabah herşey bir başka güzel sabaha ismin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Sezen Aksu Gözlerine Göz Değmiş Ah gözlerine göz değmiş belirli Dudaklarında günah tadı var Suçluluk kokusu sinmiş tenine Ben tekrar benzer her zaman affedici Bu saltanat bu haller geçici Bu taze deri bu demler geçici Bu saltanat bu haller geçici Bu taze ten bu demler geçici İnsafa gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Ah gozlerine goz değmiş belli Dudaklarında gunah tadı var Sucluluk kokusu sinmil tenine Ben yine aynı hep affedici Bu saltanat bu haller gecici Bu taze ten bu demler gecici İnsafa gel bir bak şu garibe Gafletinden uyan eller gidici Ben beni bilirim gel gor anlatamam Gir bak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
982,242Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt