Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İÇİnİzdekİ Kartala Yol Verİn İÇİNİZDEKİ KARTALA YOL VERİN Genç adam bir kartal yumurtası bulur Onu kır tavuklarının yuvasına koyar Kartal yumurtasından meydana çıkan kuş, tavuk yumurtalarından meydana çıkan civcivlerle birlikte atılır hayata Mükemmel tüy rengiyle, kocaman ve kuvvetli...
Yüreğime Sevdan Değmiş Yüreğime Sevdan Değmiş 1549073259 1549073259 yuregimesevdandegmis5c54fb70c973dyuregimesevdandegmis5c54fb70c973d http:i34tinypiccomj8i91spng Karanlığa elin değmiş,ışık dolmuş odama süzülmüş teninden sabah yeli bu sabah herşey bir başka güzel sabaha ismin...
Sezen Aksu Gözlerine Göz Değmiş Ah gözlerine göz değmiş belirli Dudaklarında günah tadı var Suçluluk kokusu sinmiş tenine Ben tekrar benzer her zaman affedici Bu saltanat bu haller geçici Bu taze deri bu demler geçici Bu saltanat bu haller geçici Bu taze ten bu demler geçici İnsafa gel...
Ah gozlerine goz değmiş belli
Dudaklarında gunah tadı var
Sucluluk kokusu sinmil tenine
Ben yine aynı hep affedici
Bu saltanat bu haller gecici
Bu taze ten bu demler gecici
İnsafa gel bir bak şu garibe
Gafletinden uyan eller gidici
Ben beni bilirim gel gor anlatamam
Gir bak...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.