iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
1 paket tuzsuz etimek,
2 su bardağı toz şeker,
2 su bardağı su
Süslemek İçin:
1 adet nar,
Hindistancevizi
Kreması İçin:
1 kg süt,
5 yemek kaşığı pirinç unu,
2 kahve fincanı toz şeker,
1 paket vanilya,
1 poşet krem şanti,
1 su bardağı süt
Yapılışı:
Etimekleri kırıp, tepsiye yerleştirin Şekeri yakıp, karamel haline gelince 2 su bardağı su ile kaynatın Etimeklerin üzerine dökün Pirinç unu, toz şeker, vanilya ve 1 kg süt ile krema yapın Etimeklerin üzerine yayın Krem şantiyi 1 su bardağı süt ile çırpıp, kremanın üzerine sıvayın Üzerine hindistancevizi serpip, nar ile süsleyin
Afiyet olsun
1 paket tuzsuz etimek,
2 su bardağı toz şeker,
2 su bardağı su
Süslemek İçin:
1 adet nar,
Hindistancevizi
Kreması İçin:
1 kg süt,
5 yemek kaşığı pirinç unu,
2 kahve fincanı toz şeker,
1 paket vanilya,
1 poşet krem şanti,
1 su bardağı süt
Yapılışı:
Etimekleri kırıp, tepsiye yerleştirin Şekeri yakıp, karamel haline gelince 2 su bardağı su ile kaynatın Etimeklerin üzerine dökün Pirinç unu, toz şeker, vanilya ve 1 kg süt ile krema yapın Etimeklerin üzerine yayın Krem şantiyi 1 su bardağı süt ile çırpıp, kremanın üzerine sıvayın Üzerine hindistancevizi serpip, nar ile süsleyin
Afiyet olsun