KaryaĞdi Hatun malzemeler: 1 paket tuzsuz etimek, 2 su bardağı toz şeker, 2 su bardağı su Bezemek İçin: 1 adet nar, Hindistancevizi Kreması İçin: 1 kg süt, 5 yemek kaşığı pirinç unu, 2 kahve fincanı toz şeker, 1 paket vanilya, 1 poşet krem şanti, 1 su bardağı süt hazırlanışı: Etimekleri kırıp, tepsiye yerleştirin Şekeri yakıp, karamel haline gelince 2 su bardağı su ile kaynatın Etimeklerin üzerine dökün Pirinç unu, toz şeker, vanilya ve 1 kg süt ile krema yapın Etimeklerin üzerine yayın Krem şantiyi 1 su bardağı süt ile çırpıp, kremanın üstüne sıvayın Üstüne hindistancevizi serpip, nar ile süsleyin 1548686880 1548686880 karyagdihatun5c4f16244729ekaryagdihatun5c4f16244729e http:wwwhekimcecomresimleryemekresimtatlikaryagdihatun id