Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kasa Çalışıyor Ama Monitör Görüntü Gelmiyor

Kasa Çalışıyor Ama Monitör Görüntü Gelmiyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaşlar kasayı acıyorum calısıyor ama monitör görüntü gelmiyor kasadan hic bi şekilde bib seside gelmiyor anakart ram işlemci power harddisk degiştirdim denedim ekran kartı 2 anakarttada gelmedi ama anakartın tekinin onboardı vardı ondada gelmedi görüntü neden olabilir yardım edermisiniz

Similar threads

Selam arkadaşlar ben 2 gün önce ilk kasa montajımı yaptım ve vga kablosu almak bugüne nasip oldu monitör daha almadım 12 hafta sonra alıcam şimdilik televizyondan windowsu filan kurayım dedim Gittim ilkte hdmi aldım denedim olmuyo televizyonun av menüsünde de baktım pcvga var gittim hdmi yı vga...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Selam arkadaşlar ben 2 gün önce ilk kasa montajımı yaptım ve vga kablosu almak bugüne nasip oldu monitör daha almadım 12 hafta sonra alıcam şimdilik televizyondan windowsu filan kurayım dedim Gittim ilkte hdmi aldım denedim olmuyo televizyonun av menüsünde de baktım pcvga var gittim hdmi yı vga...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Başta Ram hatası veriyorduRamlerin yerini değiştirince düzeliyordu yada takıp çıkarınca ama şimdi kasayı açıyorum kasa açılıyor ekrana görüntü gelmiyor reset atıp sallayınca açılıyor :S sorunu bir türlü anlayamadım yardım ederseniiz sevinirim ((bütün kablo BAĞLANTILARI KESİNLİKLE DOĞRU ))
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
bilgisayarı kapattım tekrar açmaya çalıştım ama hiç bir işlem yapmadı ve bios ekranı felan da gelmedi dvd de ışık yok, harddisk ten ses gelmiyor ve ayrıca biostan da uyarı ve benzeri ses gelmiyor sadece kasa ve işlenci fanı çalışıyor En son kaspersky antivirüs 6 yı kurdum restart istedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
arkadaşlar yaklasık 15 gün önce işlemcimi değiştirdim olmadı sonra eski işlemcimi geri taktım sonra ne olduysa monitöre görüntü gelmez oldu ekran kartını sıfır bır ekran kartı ile denedim yine görüntü gelmedi monitörü değiştirdm yine görüntü gelmedi bu görüntünün gelmemme sebebi ne olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt