Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kasa çalışıyor monitör çalışmıyor.

Kasa çalışıyor monitör çalışmıyor.
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sorunla karşılaştığım ilk gün kasayı açtığımda farkettim Monitörün ışığı yanıyor fakat görüntü vermiyordu Kabloları en az 510 kez soktum çıkardım son denememde görüntü almayı başardım Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda yine aynı sorunla karşılaştım Monitörün ışığı yanıyor fakat çalışmıyor kabloları en az 20 kere takıp çıkardıktan sonra sonuç alıyorum Bugün ise monitörümün ışığı yanmıyor fakat bilgisayar çalışıyor Vurup parçalamak istiyorum 22 ekran philips acıyorum ekrana bir yardım edin kasadamı problem var monitördemi merak ediyorum acayip ayar oldum yardım ederseniz aşırı derecede sevinirim

Similar threads

Arkadaşlar sorunla karşılaştığım ilk gün kasayı açtığımda farkettim Monitörün ışığı yanıyor fakat görüntü vermiyordu Kabloları en az 510 kez soktum çıkardım son denememde görüntü almayı başardım Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda yine aynı sorunla karşılaştım Monitörün ışığı yanıyor fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar sorunla karşılaştığım ilk gün kasayı açtığımda farkettim Monitörün ışığı yanıyor fakat görüntü vermiyordu Kabloları en az 510 kez soktum çıkardım son denememde görüntü almayı başardım Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda yine aynı sorunla karşılaştım Monitörün ışığı yanıyor fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Görüntü Arızaları $ VGA çıkışında görüntü elde edilemiyor (görüntü yok) Bu arıza en çok karşılaşılan arızalardan olup aşağıdaki adımların takip edilmesi ile çözüme kısa zamanda ulaşmak mümkün olacaktır Bu tür arızalarda makine çalıştığı çok iyi bilinen monitör, klavye, mouse gibi çevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,496Konular
982,160Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt