Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kasadaki ekran kartı bilgisayarda farklı gösteriyor

kasadaki ekran kartı bilgisayarda farklı gösteriyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
bilgisayarımın ekran kartı nvidia fx 5500 ama ne olduysa bilgisayarda böyle göstermiyor bu olay son haftalarda gerçekleşti şimdi bağdaştırıcı türü standart vga grafik bağdaştırıcısı olduekran kartım 256 mb ama 64 olarak gösteriyorbu vga nın driverini indirdim kurdum ama hala orda 64 yazıor ve ayrılmıs video belleği yok gösteriyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Anakartı cpuz programı ile markasını öğrendim ama soket girişlerinden pek anlamıyorum Uygun olup olmadığını bilmeden sipariş verdim ve daha göndermeleri için onaylamadım Bu yüzden yanlış ekran kartı almaktan kortum bana yardımcı olurmusunuz Anakar markası: ASUSTeK Coputer INC Model: P5pl2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
merhabalar Bilgisayarımın özellikleri ;cpu : intel pentium d 820 2,8 ghz anakart :gigabyte 8vm800pmd775 memory: ddr2 512mbytes ekran : vias3g unichrome proigp 64 mb xp home sp 2 kullanmaktayım ve lisanslı 2006 yılında almış olduğum exper bilgisayarımda şu ana kadar sadece internet ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Arkadaşlar leptopa yeni format attım,hp kendi sitesinden ekran kartı driverini indirdim yükledim olmadı şuan ekran kartı yüklenmedi, F tuşunun üzerinmdeki ekran ışığı azaltıp arttırma tuşlarımda aktif değil ekran görünümü format atmadan önce daha iyiydi özelliklerden baktığım zamanda vga olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt