Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kasadan ses geliyor çok korkuyorum yardım!!

Kasadan ses geliyor çok korkuyorum yardım!!
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi kasadan sen geliyorKasadaki sesi tam olarak tanımlamak zor ama hani olurya bilgisayarı kapatırken son bi ses çıkar o ses çıkıyor hep tak tak gibi ses çıkıyorSonra biraz kasıyor pc ardından bir kaç kere daha ses gelıyor tak tak diye mavi ekran geliyorHemen ardından rest atıyorTekrar açılıyorAnakartı yeni temizledim ama üstten temizledim cpu'yu açmadım korkumdanAnakartı da yeni değştidim bide daha garanti süresi bile dolmadı ondan olduğunu zannetmiyorumAcill yardımlarınızı bekliyorumŞimdiden teşekürler

Similar threads

Arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi kasadan sen geliyorKasadaki sesi tam olarak tanımlamak zor ama hani olurya bilgisayarı kapatırken son bi ses çıkar o ses çıkıyor hep tak tak gibi ses çıkıyorSonra biraz kasıyor pc ardından bir kaç kere daha ses gelıyor tak tak diye mavi ekran geliyorHemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi kasadan sen geliyorKasadaki sesi tam olarak tanımlamak zor ama hani olurya bilgisayarı kapatırken son bi ses çıkar o ses çıkıyor hep tak tak gibi ses çıkıyorSonra biraz kasıyor pc ardından bir kaç kere daha ses gelıyor tak tak diye mavi ekran geliyorHemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi kasadan sen geliyorKasadaki sesi tam olarak tanımlamak zor ama hani olurya bilgisayarı kapatırken son bi ses çıkar o ses çıkıyor hep tak tak gibi ses çıkıyorGerçekten çok korkuyorum ya yardım edinAnakartı yeni değiştirdimKasanın içini de yeni temizledim ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar konuda da belirttiğim gibi kasadan sen geliyorKasadaki sesi tam olarak tanımlamak zor ama hani olurya bilgisayarı kapatırken son bi ses çıkar o ses çıkıyor hep tak tak gibi ses çıkıyorGerçekten çok korkuyorum ya yardım edinAnakartı yeni değiştirdimKasanın içini de yeni temizledim ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt