Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kasanın ön tarafındaki mikrofon girişi çalışmıyor.

Kasanın ön tarafındaki mikrofon girişi çalışmıyor.
0
103

Similar threads

Arkadaşlar kasanın önündeki kulaklık ve mikrofon girişleri çalışmıyor Usb ler çalışıyor ama Kulaklık ve mikrofon girişleri çalışmıyor İçini açtım baktım 3 grup halinde renkli renkli kablolar çıkıyor uçları falan bağlı bi yerlere fazla anlamam ama Lütfen yardım edin bana yaa
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Herkese merhabalar, Mikrofon girişi zamanında aşırı tozlanmıştı bende toplu iğnenin ucuna peçete takıp temizlemeye çalışırken peçetenin çok ufak bi parçası içerde kaldı,çıkaramadımŞimdi ise mikrofonum takılı olmadığı halde mikrofonumu takılı olarak gösteriyor(Nasıl olduğunu bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Herkese merhabalar, Mikrofon girişi zamanında aşırı tozlanmıştı bende toplu iğnenin ucuna peçete takıp temizlemeye çalışırken peçetenin çok ufak bi parçası içerde kaldı,çıkaramadımŞimdi ise mikrofonum takılı olmadığı halde mikrofonumu takılı olarak gösteriyor(Nasıl olduğunu bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Geçen gün pcyi servise götürdüm, öndeki kulaklık yerleri çalışmıyordu , kasadan kablolarını taktırdım yüklettirdim falan filan işte Bugün bellek taktım pcye çalışmıyor arkaya öne ne taktıysam hiçbiri çalışmadı Aygıt yöneticisinde sarı ünlem işareti var usblerin üzerinde sorunumu nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,865Kullanıcılar
mchailSon üye
Üst Alt