Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kasanın önündeki usb girişlerini anakarta montaj?

kasanın önündeki usb girişlerini anakarta montaj?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
kasanın önündeki 2 adet boş usb girişini kart üzerindeki yerlerine takmak istiyorum yalnız bu ikili usb den 2 şer tane 4hatlı kablo geliyor yönlerini nereye gelecek anlamadım pc nin arkasında usb var ama ulaşması zor olduğu için bunu yapmam gerekiyor yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

Similar threads

şimdi arkadaşlar benim başbelası bir pcim var pc sürekli reset atıp duruyordu bende remden yiyeceğini düşündüğümden üzerinde kart okuyucu usb girişleri kulaklık mikrofon vb olan bi parçayı söktüm pc im den sökerkende o parçadan gelen birkaç kabloyu anakarta ın üzerinde bulunan ses kartı mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Selam arkadaşlar yeni bir ana kart aldım Asus P5PL2E PCI (yeni nesil bir anakart) ve yeni aldığım ipod 80GB'ı bilgisayara anakartın kendi üstünde bulunan herhangi bir usb girişine taktığımda pc ipodu görüyor burda bir problem yok ama diyor ki bu aygıt hispeed bi usb denetleyicisne takılırsa daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar kasanın önündeki kulaklık ve mikrofon girişleri çalışmıyor Usb ler çalışıyor ama Kulaklık ve mikrofon girişleri çalışmıyor İçini açtım baktım 3 grup halinde renkli renkli kablolar çıkıyor uçları falan bağlı bi yerlere fazla anlamam ama Lütfen yardım edin bana yaa
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Arkadaşlar selamın aleyküm AS Rock G31 VS2 anakartım var ve ön usb kabloları girşi yanlış sanırım arkalar çalışıyor önler çalışmıyor Bir sitede okumuştum kırmızı ya kırmızı beyaza beyaz siyaha siyah diye bağlanıyorumuş dorumudur ? Şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
arkadaşlar pc nin usb yuvası 4 tane ve yeni bir şeyler takacağım zaman her seferinde arka tarafa takmak zor geliyor bu kart okuyucuları alsam olurmu fare klavye ve diğer usb li cihazları bağlayabilirmiyim ne önerirsiniz saygılar
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt