Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaşarlı Ekmek

Kaşarlı Ekmek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kaşarlı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet ekmek
*1 su bardağı kaşar peyniri
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 tatlı kaşığı tereyağı
*pul biber
*2 diş sarımsak

Kaşarlı Ekmek Tarifi Yapılışı Ben cevizli ve susamlı yuvarlak ekmek kullandım
Ekmekleri kare kare tabanına kadar olmamak üzere kesiyoruz
Kaşar peynirini rendeleyip sarımsakları eziyoruz Zeytinyağı, kaşar peyniri, sarımsak ve pul biberi karıştırıyoruz ve ekmeklerin arasına dolduruyoruz Tereyağını küçük küçük kesip ara ara üzerine koyuyoruz isterseniz eritip peynire de karıştırabilirsiniz
Ekmeğimizi önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika kadar yani kaşar peyniri eriyinceye kadar pişiriyoruz Sıcak sıcak servis yapıyoruz Üzeri çıtır çıtır içi sarımsaklı peynirli çok güzel bir lezzet
(Ekmekleri kestikten sonra kaşarı tek taraflı olarak koyduğumu buraya fotografı eklerken fark ettim tercih sizin bu şekilde de çok lezzetliydi
Afiyet olsun…

Similar threads

Sarımsaklı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler *İstediğiniz boyutta veya şekilde ekmek *2 diş sarımsak *Kaşar peyniri dilimleri *Kaşar peyniri rendesi *Eritilmiş tereyağı *Maydonoz Sarımsaklı Ekmek Tarifi Yapılışı Öncelikle ekmeğimizi üstten dilim küp şekillerinde keselim, ama alt kısım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Bayat Ekmek Pizzası Tarifi İçin Malzemeler *34 domates *2 adet yeşil biber *2 adet yumurta *45 dal maydanoz *İsteğe göre nane *Tuz *Karabiber *Pul biber *1 adet bayat ekmek *Üzeri için kaşar peyniri Bayat Ekmek Pizzası Tarifi Yapılışı Bayat ekmeğimizi dilimliyoruz ,ben bir ekmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Kaşarlı Çıtır Kabak Mücver Tarifi İçin Malzemeler *4 adet kabak *2 yumurta *Kaşar peyniri *Maydanoz *Yeşil soğan *Pul biber *Karabiber *Kimyon *Kekik *Tuz *Ekmek içi (Kıvama göre miktarını ayarlayın) *1 bardak galete unu Kızartmak için *Sıvı yağ Kaşarlı Çıtır Kabak Mücver...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Resimli Güveçte Kaşarlı Köfte Tarifi Güveçte kaşarlı köfte nasıl yapılır Güveçte kaşarlı köfte yapılışı Malzemeler: 500 gr köftelik kıyma yarım ekmek içi 1 adet soğan 2 diş sarımsak yeteri dek tuz, karabiber isteğe göre köfte baharı Üzeri için: istenilen miktarda rende yada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Fırında Sarımsaklı ve Kaşarlı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler *1 adet tüm somun ekmeği veya köy ekmeği *12 su bardağı kadar oda sıcaklığında tereyağı (ekmeğin büyüklüğüne göre miktar değişir) *4 diş dövülmüş sarımsak *2 dal yeşil soğan, ince kıyılmış *2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt