Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaşarlı Karnıyarık

Kaşarlı Karnıyarık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kaşarlı Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet büyük boy karnıyarık
*1 domates
*150200gr kıyma
*1 soğan
*1 kaşık salça
*2 diş sarımsak
*1 yeşil biber
*Karabiber
*Pulbiber
*Tuz
*4 dilim kaşar

Kaşarlı Karnıyarık Tarifi Yapılışı Öncelikle 2 adet karnıyarığı ortadan ikiye kesip 4 adet karnıyarık yaptım çatalla delikler batırıp, tuzlu suda 1 saat beklettim Patlıcanları kurulayıp her yeri kızarana kadar yağda kızarttım Yumuşayıp sönünce patlıcanları yağdan alıyoruz Pişireceğim borcama koyup, ortasını kesip çatalla genişlettim Bir yanda kestiğim soğan, sarımsak ve yeşil biberi yağda kavurup, 1 kasık salça ve 1 adet domatesi ekledim Baharatları ve tuzu da*ekleyip biraz fokurdatınca kıymalı harcımız hazır Karnıyarığın içine kıymalı harcı döküp, üzerine kaşar dilimleri koyuyoruz 1 bardakta az salçayla suyu ve tuzu karıştırıp, borcama döküyoruz 25 dk kadar yüksek derecede pişiriyoruz Afiyet olsun

Similar threads

Kaşarlı Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler *5 tane patlıcan *4 tane biber *2 tane orta büyüklükte soğan *3 diş sarımsak *3 tane domates rendesi *1 yemek kaşığına yakın salça *100 gram kıyma *Kaşar rendesi *Sıvı yağ Sosu için; *Sıvı yağ *1 yemek kaşığı salça *Yeteri kadar sıcak su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Kaşarlı Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler *200 gr kıyma *45 tane yeşil biber *12 büyük domates *1 büyük kuru soğan *5 adet patlıcan *Tuz *Karabiber *Kekik *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 yemek kaşığı salça *Yarım su bardağı kaşar peynir rendesi Kızartmak için; *Sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler *6 adet patlıcan *200 gr dana kıyma *1 kuru soğan *2 diş sarımsak *Tuz nane karabiber *3 yemek kaşığı sıvı yağ *2 yemek kaşığı salça *1 demet kıyılmış maydanoz kızartmak için sıvı yağ Karnıyarık Tarifi Yapılışı 1 *Patlıcanları pijamalı soyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Tavuk Soteli Kaşarlı Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler *7 adet patlıcan *1 parça 250 gram kadar tavuk göğüs eti *4 tane domates *3 tane yeşil biber *2 tane kuru soğan *7 dilim kaşar peyniri *Baharatlar köri, karabiber, kimyon, kekik *Tuz *1 yemek kaşığı salça *Patlıcanları kızartmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Kaşarlı Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler *4 adet patlıcan *150 gram kıyma *1 adet büyük kuru soğan *1 kaşık biber salçası *Tuz *Pul biber *Kaşar peyniri Kaşarlı Karnıyarık Tarifi Yapılışı Patlıcanları yıkıyoruz ve kurutuyoruz patlıcanları alacalı bir şekilde kesiyoruz sapını da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,496Konular
981,779Mesajlar
29,851Kullanıcılar
calmuratSon üye
Üst Alt