Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaşarlı Sac Kavurma

Kaşarlı Sac Kavurma

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Malzemeler
500 gr et (kuzu tercihen veya dana)
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 adet yeşil biber
2 adet domates
1 adet soğan
1 diş sarımsak
Tuz, karabiber, kimyon, kekik

Hazırlanışı
Öncelikle eti kuşbaşı olarak doğrayıp düdüklü tencerede 10 dakika kadar haşlıyoruz Haşladıktan sonra sac tavasında zeytinyağın da etimizi 5 dakika boyunca sürekli karıştırarak kavuruyoruz Doğranmış soğan, yeşil biber ve sarımsağı da ekleyip yine 5 dakika boyunca kavuruyoruz Domateslerin kabuklarını soyarak küp küp doğrayıp ete ilave ediyoruz 5 dakika daha pişirmeye devam ediyoruz Baharatlarını da ilave edip, bir kaç kez daha karıştırıp altını kapatıyoruz En son isteğe göre üzerine kaşar peyniri serpiştiriyoruz Sıcak olarak servis yapıyoruz Afiyet olsun

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

 
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt