iltasyazilim
FD Üye
Kaşarlı Sucuklu Krep Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı kasar rendesi
*2 su bardağından 1 parmak az un
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı su
*1 yumurta
*1 çay kaşığı tuz
*1 su bardağı sucuk rendesi
*1 parça beyaz peynir
*1 kabartma tozu
*Tavayı yağlamak için margarin
Kaşarlı Sucuklu Krep Tarifi Yapılışı Su ve sütü bir kapta karıştırıp yumurtayı, tuzu ekliyoruz ve karıştırıyoruz Un ve kabartma tozunu sıvı karışıma ekleyerek çırpalım Daha sonra kaşar ve sucuk rendesini ekleyelim Ben bir parçada beyaz peyniri kattım Krep tavamızı margarin ile yağlayıp 1 kepçe krep harcını dökelim Üzeri göz göz olunca diğer tarafını çevirelim Diğer krebi pişirmeye geçmeden önce tekrar tavayı margarinle yağlayıp harcı dökelim Bütün harç olana kadar aynı işlemi tekrarlayalım Afiyet olsun
*1 su bardağı kasar rendesi
*2 su bardağından 1 parmak az un
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı su
*1 yumurta
*1 çay kaşığı tuz
*1 su bardağı sucuk rendesi
*1 parça beyaz peynir
*1 kabartma tozu
*Tavayı yağlamak için margarin
Kaşarlı Sucuklu Krep Tarifi Yapılışı Su ve sütü bir kapta karıştırıp yumurtayı, tuzu ekliyoruz ve karıştırıyoruz Un ve kabartma tozunu sıvı karışıma ekleyerek çırpalım Daha sonra kaşar ve sucuk rendesini ekleyelim Ben bir parçada beyaz peyniri kattım Krep tavamızı margarin ile yağlayıp 1 kepçe krep harcını dökelim Üzeri göz göz olunca diğer tarafını çevirelim Diğer krebi pişirmeye geçmeden önce tekrar tavayı margarinle yağlayıp harcı dökelim Bütün harç olana kadar aynı işlemi tekrarlayalım Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.