Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaşarlı Tava Böreği

Kaşarlı Tava Böreği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kaşarlı Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*3 yufka
*2 yumurta
*12 su bardağı süt
*12 çay bardağı sıvı yağ
*Kaşar rendesi

Kaşarlı Tava Böreği Tarifi Yapılışı Teflon tava yağlanıp, ilk yufka bütün olarak kenarlarına taşacak şekilde serilir Yumurta, yağ ve süt karıştırılıp yufkanın her yerine sürülür Sonraki iki yufka ikiye bölünüp dört parça elde edilir İki parça yufka büzülerek tavaya dizilir ve yine aralarına yumurtalı harç sürülür Sonra rende kaşar her yerini kaplayacak şekilde serilir ve kalan iki parça yufka da aynı şekilde araya harç sürerek tavaya döşenir En alta olan yufkanın dışta kalan kısımları en üste kapatılarak kalan harç sürülür Kısık ateşte sürekli kontrol edilerek altı kızartılır Tabak veya kapak yardımı ile ters düz edilip diğer tarafı da pişirilir AFİYET OLSUN

Similar threads

Nar Gibi Kızaran Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler *3 adet yufka *1 kase kadar istediğiniz çeşit peynir (ben lor peynirle beyaz peyniri karıştırdım) *56 dal maydanoz Sosu için: **1 çay bardağı süt *Yarım çay bardağı sıvı yağ Kızartmak için; *Sıvı yağ Nar Gibi Kızaran Tava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi İçin Malzemeler *3 adet hazır yufka *2 adet yumurta *1 çay bardağı süt *1 kahve fincanı sıvı yağ Tava ve böreğin üzeri için; *Yarım çay bardağı sıvı yağ İç Harcı; *Peynir ve maydanoz *Yeterli miktarda Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Tava böreği ayrıca fazla pratik hemde fazla lezzetli oluyor bayanlarÖzellile çalışan bayanlar için oldukça ideal bir börek tarifiYorgun argın eve geldiniz ve akşam yemeğiniz az önce hazır yok hiç telaş etmeyin kısa sürede nefis bir börek yapabilirsiniz Tava böreğimiz için gerekli olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Kurumayan Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler *3 adet yufka Sos için; *2 fincan yoğurt *2 fincan sıvı yağ Arasına; *Çeyrek bağ maydanoz *1, 5 su bardağı kaşar peyniri Kurumayan Tava Böreği Tarifi Yapılışı İlk önce maydanoz yıkanır, süzülünce yemeklik doğranıp peynir ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba bayanlar hafta sonunda eşler ve çocuklar evdeyken onlara lezzetli bir börek yapmaya ne dersinizBu böreği özellikle eşleriniz fazla beğenecek garantisini verebiliyorum kilo sorunu olmayan eşler için şahane bir börek tarifi paylaşıyorum sizlerle çoktan ellerinize sağlık durumu beylere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt