iltasyazilim
FD Üye
Kaşarlı Tavuk Sarması (4 Kişilik)
Malzemeler:
4 adet kemiksiz tavuk göğsü
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
1 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı un
1 adet yumurta
Kızartmak için: Sıvı yağ
HAZIRLANIŞI :
Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın Tavukların içine bu harcı doldurun Rulo biçiminde sarın
Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın
Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniz
http:img180**************img1806753ymk787lj
Malzemeler:
4 adet kemiksiz tavuk göğsü
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
1 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı un
1 adet yumurta
Kızartmak için: Sıvı yağ
HAZIRLANIŞI :
Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın Tavukların içine bu harcı doldurun Rulo biçiminde sarın
Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın
Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniz
http:img180**************img1806753ymk787lj