Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kaşık Kaşık Yediren Yoğurtlu Biberli Meze

Kaşık Kaşık Yediren Yoğurtlu Biberli Meze

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kaşık Kaşık Yediren Yoğurtlu Biberli Meze Tarifi İçin Malzemeler

*6 adet kırmızı sivri biber veya kapya biber tercih sizin
*4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 kaşık biberi sotelemek için 2 kaşık üzerine gezdirmek için
*3 dolu yemek kaşığı mısır
*5 yemek kaşığı dolu dolu katı yoğurt
*ben yarı süzme yarı ev yoğurdu kullandım tercih sizin
*5 er dal taze nane maydanoz ve dereotu incecik doğranacak
*3 diş sarımsak rendelenecek
*1 çay kaşığı tuz

Kaşık Kaşık Yediren Yoğurtlu Biberli Meze Tarifi Yapılışı Merhaba Arkadaşlar Herkese hayırlı huzurlu pazarlar dileyerek tarifime geçiyorum Çok Lezzetli yedikçe yemek isteyeceğiniz çok hafif çok harika bir salata meze tarifi buyurun yapımına başlayalım*???????????? ? Arkadaşlar ben bahçemizin son sivri biberleri ile yaptım az acılı çook lezzetli oldu sizler dilerseniz sivri biber dilerseniz kapya biber dilersenizde 2 biberi karıştırarak da yapabilirsiniz tercih sizin
Biberlerimizi iyice yıkayalım fotoğraftaki gibi doğrayıp ,2 yemek kaşığı* zeytinyağı ve bir çimdik tuz ile uygun bir tavada soteleyelim yumuşasın Zaten çabucak pişiyor Biberlerimiz yumuşayıp pişince yeşilliklerimizi yıkayıp incecik doğrayalım, sarmsaklarımızı* soyup rendeleyelim yoğurdumuz ve bir tutam tuz ile birleştirip harmanlayalım
Şimdi ılıyan biberlerimize 3 yemek kaşığı mısırı ilave edip yoğurt ile birleştirip harmanlayalım, bu aşamadan sonra servis tabağımıza alıp üzerine 2 kaşık zeytinyağı gezdirelim Süper lezzetli salata mezemiz servise hazır*?????? Deneyecek arkadaşlara afiyet sağlık olsun sevgiyle kalın hayırlı,* huzurlu pazarlar

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,752Kullanıcılar
owzşndddSon üye
Üst Alt