Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi Resimli

Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi
Resimli Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi

Malzemeleri
4 Adet Tavuk Göğsü
1 Yarım Çay Kaşığı Kakule
1 Yarım Nehir Kaşığı Nane
2 Kaşık Kişniş
1 Kaşık Susam
1 Su Bardağı Un
2 Kaşık Çiçek Yağı
3 Fincan Tavuk Suyu
1 Yarım Su Bardağı Baldo Pirinç
1 Adet Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Yarım Çay Kaşığı Kimyon
1 Akarsu Kaşığı Hardal Çekirdeği




Hazırlanışı
Yağımızı bir orta boy tencerede ısıtalım, içine ince doğradığımız soğanı, dövülmüş sarımsağı, hardal çekirdeğini ekleyip, soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirelim Pirincimizi ekleyelim ve baharatlar ayrıntılarıyla karıştıralım Gerisinde tavuk suyunu ekleyip azıcık kaynatalım Isıyı düşürelim ve pirinçler yumuşayıncaya kadar kaynatalım Kişnişotuyla karıştırarak saklayalım Tavuk filetolarını önce una,sonradan çırpılmış yumurtaya ve en son susama bulayalım, ve firitözde kahverengi oluncaya kadar pişirelimAfiyet Olsun *
 
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt