Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kaspersky mobil Security Lite programı kaspersky mobil Security Lite programı kaspersky mobil Security Lite Genel Özellikleri kaspersky Android Antivirüs Programı Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda Kaspersky Mobile Security Lite programı hakkında ve bu programın özellikleri hakkında...
22findcom nasıl kaldırırım?
images22findcomnasilkaldiririm5b0347e93dbce
Bilgisayarınıza sizin haberiniz olmadan kurulan ve ana sayfayı değiştirip bir daha kurtulamadığınız yazılımlar başa bela olmaya devam ediyor 22findcom ’da işte bunlardan bir tanesi
Bazen internet ortamından...
22findcom nasıl kaldırırım?
Bilgisayarınıza sizin haberiniz olmadan kurulan ve esas sayfayı değiştirip bir daha kurtulamadığınız yazılımlar başa bela olmaya devam ediyor 22findcom ’da işte bunlardan bir tanesi
Bazen internet ortamından indirdiğiniz bir dosya, bir program yada benzer bir...
Lütfen yardım edin
Point Blank benim laptopda çok titriyor, kasıyor Tmm dedik PCyi temizledim Game Booster falan Nvidianı en iyi performans için ayarladım Yine de olmadı Format atdım Yine kastı
Laptopumun özellikleri:
İşletim sistemi: Windows 7 Home Basic x86 (32 bit)
İşlemci: Intel Core...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.