Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kastamonu şiirleri

Kastamonu şiirleri
0
493

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kastamanu İle İlgili Şiirler
En Guzel Kastamanu Şiiri

Ilgaz

Yıldızlar camlara değer de gecer,
Gun burdan başını eğer de gecer
Sular dizlerini doğer de gecer
Bir Ilgaz, er Ilgaz, yar Ilgaz!

Başında bir tavus tuğ gibi camlar,
Yollara dizilmiş tığ gibi camlar,
Karşıdan bir zumrut cığ gibi camlar

Dalı var; goklere yeşil direktir,
Golu var; dağlara duşmuş yurektir,
Yolu var; icinde yitsem gerektir

Zeki Omer Defne

Kastamonu

Kastamonu
Sana gelen, sende kalmaz, oyle mi?
Sende doğar, sende olmez, oyle mi?
Sana mahkum olan gulmez, oyle mi?

On yedi bin velinin gectiği yer
Şehir diye mihneti sectiği yer

Kastamonu
Seni niye dağ ardına attılar?
Niye surgun memleketi tuttular?
Niye buyumezsin bir derdin mi var?

Kastamonu
Sana gelen, boşa gelip gecmemiş
Boşa senden mevlasına kacmamış
Mana perdesini boşa acmamış

Kastamonu
Beni şair ettin, hayy, var olasın
Barındırdığınla imar olasın
Alimlerle, salihlerle dolasın

Nazlı Rana Gurel

Similar threads

Arif Nihat Asya En Guzel Şiirleri Arif Nihat Asya Şiirleri Bayrak Ey mavi goklerin beyaz ve kızıl susu Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son ortusu Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım Sana benim gozumle bakmayanın Mezarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Erzincan ile ilgili şiirler, Erzincan şiir Erzincan şiiri şiirleri imageserzincansiirleri5aedf70a1e2fd Annedir Erzincan Erzincan yaylası gozumde tuttu Ana, bacı, gardaş gel diye yazmış Cil horoz bu sabah cok erken ottu Anam iki gozum sel diye yazmış Şimdi ben gitmem mi can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri PEYGAMBER Sen, fikir kadar guzel; Ve tek, birden daha tek! Itrını suzmuş ezel; Bal sensin, varlık petek Sensin olume hisar; Bakisi hep inkisar Sar bizi, cepecevre sar, Rahmet ruzgarı etek! Necip Fazıl Kısakurek “Yağmur; seni bekleyen bir taş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
B Harfi İle Başlayan Efsaneler B İle Başlayan Şehir Efsaneleri Burhaneddin Koyu Efsanesi – Ordu 93 Harbi adı da verilen OsmanlıRus Savaşından sonra, Ordu topraklarına Kafkas bolgesinden bircok gocmen ailesi gelmişti Bunların bir kısmı Ordunun ic bolgelerine, bircoğu de kıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
unlu şairlerden istanbul konulu şiirler Canım İstanbul Şiiri imagesistanbulsiirleriunlusairlerden5aedbf60b52fa Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar; Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar İcimde tuten birşey; hava, renk, eda, iklim; O benim, zaman, mekan aşıp gecmiş sevgilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt