Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kastilya Prensesi İsabella Fortuna Kimdir ?

Kastilya Prensesi İsabella Fortuna Kimdir ?
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kastilya Prensesi İsabella Fortuna Kimdir ? kastilya prensesi isabella fortuna kimdir biyografisi hayatı resimleri müthiş asır için yazımıza buyrun arkadaşlar Kastilya Prensesi İsabella'yı ekranların sevilen dizisi Mükemmel yüzyılda bilinen birçoğumuz Ben merak ettim Bu isabella kimmiş diye araştırdım buldum ve sizlerle paylaşıyorum meleklerkastilyaprensesiisabellafortunakimdir5c5a68cf02d38alt 1548241053 1548241053 kastilyaprensesiisabellafortunakimdir5c5a68cf2d8a0kastilyaprensesiisabellafortunakimdir5c5a68cf2d8a0kastilyaprensesiisabellafortunakimdir5c5a68cf2d8a0 Kastilya Kraliçesi isabella Kastilya Kraliçesi İsabella ;14511504, İspanya ‘nın Kastilya ve Leon Kraliçesi ,Aragon,Majorca ve Valensiya Kralının Eşi,Barselona Kontesi Kastilya Kraliçesi İsabella, Kastilya ve Leon ‘un kraliçesidirAvrupa’nın modern satranç döneminde satranç taşı vezire , kraliçe (queen) denmesine ilham olan , kraliçe olarak bilinmektedirKastilya ve Leon Kraliçesi iken Aragon Kralı Ferdinand II İle evlenerek İspanya’da şiddet birliğinin kurucusu olmuşlardır Kastilya Prensesi olarak dünyaya geldiği yıllarda , İspanya’da Müslüman Arapların hakimiyeti (7111492) yaklaşık 740 yıldır devam etmekteydiSatrancın Avrupa’ya gelişinin tarihide Arapların İspanya’yı fethine bağlandığı düşünülürse ,1469 yılında Kastilya’lı İsabella’nın Ferdinand II İle evlenme kararı alması, ayrıca İspanya tarihini hem de satranç tarihinin gelişimini etkilemiştir  

858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt