iltasyazilim
FD Üye
Katami
Malzemeler:
1 tavuk
1 su bardağı pirinç
1 çay bardağı kıyılmış fındık
2 çay kaşığı kinsi
5 diş ezilmiş sarımsak
2 çay kaşığı siyah susam
1 çay kaşığı pul kırmızı biber, karabiber
tuz
Yapılışı:
1) Tavuk haşlanır Etleri ince ince didilir
2) Yıkanmış pirinç ve tuz ilave edilerek hafif ateşte pininçler yumuşayıncaya kadar pişirilir
3) Fındık, kinsi, sarımsak, siyah susam, kırmızı pul biber ilave edilir
4) Bir taşım daha kaynatıp servis yapılır
Malzemeler:
1 tavuk
1 su bardağı pirinç
1 çay bardağı kıyılmış fındık
2 çay kaşığı kinsi
5 diş ezilmiş sarımsak
2 çay kaşığı siyah susam
1 çay kaşığı pul kırmızı biber, karabiber
tuz
Yapılışı:
1) Tavuk haşlanır Etleri ince ince didilir
2) Yıkanmış pirinç ve tuz ilave edilerek hafif ateşte pininçler yumuşayıncaya kadar pişirilir
3) Fındık, kinsi, sarımsak, siyah susam, kırmızı pul biber ilave edilir
4) Bir taşım daha kaynatıp servis yapılır