Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Katie Holmes önerdi: Şükrettiğiniz şeyleri yazın!

Katie Holmes önerdi: Şükrettiğiniz şeyleri yazın!
0
104

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
katie_holmes_onerdi_sukrettiginiz_seyleri_yazin_1573298994_2945.jpg

Ünlü oyuncu Katie Holmes, her sabah terapi niyetine sakinleştirici müzik dinlediğini ve şükrettiği şeyleri yazdığını açıkladı.

Amerikalı oyuncu Katie Holmes, Shape mecmuasının Aralık sayısına kapak oldu. Holmes, Shape mecmuasına verdiği röportajında hayranlarına tekliflerde bulundu. 13 yaşındaki kızı Suri ile bir arada büyüdüklerini lisana getiren 40 yaşındaki oyuncu,"Onun üzere hususî bir kızım olduğu için kendimi kutsanmış hissediyorum. Validesi olmak, katiyen en büyük armağan ve ayrıcalık” kelamlarıyla hislerini lisana getirdi.

TcUpC_1573298780_3112.jpg

"HER SABAH ŞÜKRETTİĞİM ŞEYLERİ YAZIYORUM" 

WkvU8_1573299047_2986.jpg

Katie Holmes,“Herkese, kendilerine güzel bakmasını öneririm. Sabahları 20 dakikamı, sakinleştirici müzik dinleyerek ve şükrettiğim şeyleri yazarak geçiriyorum. Yalnızca zevkine, kendime bu biçimde vakit ayırıyorum. Böylelikle günüm güzelleşiyor" kelamlarıyla hayranlarına teklifte bulundu.

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt