iltasyazilim
FD Üye
Katıklı As Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı nohut
*1 su bardağı kuru fasulye
*1 su bardağı buğday (diğer adıyla yarma)
*2 su bardağı yoğurt
*Tuz
*Sarımsak
*Yeteri kadar su
Katıklı As Tarifi Yapılışı İlk önce fasulye nohut ve buğdayı düdüklü tencerede iyice haşlıyoruz Haşlandıktan sonra süzgece alıp soğuk su ile soğumasına yardımcı oluyoruz
Onlar soğurken diğer tarafta yoğurt, tuz, sarımsak ile suyu iyice karıştırıyoruz ve soğumuş olan bakliyatları içerisine katıp biraz buzdolabında beklettikten sonra sıcak yaz günlerinde yanında taze yeşil soğan ile servis ediyoruz
Afiyet olsun
*1 su bardağı nohut
*1 su bardağı kuru fasulye
*1 su bardağı buğday (diğer adıyla yarma)
*2 su bardağı yoğurt
*Tuz
*Sarımsak
*Yeteri kadar su
Katıklı As Tarifi Yapılışı İlk önce fasulye nohut ve buğdayı düdüklü tencerede iyice haşlıyoruz Haşlandıktan sonra süzgece alıp soğuk su ile soğumasına yardımcı oluyoruz
Onlar soğurken diğer tarafta yoğurt, tuz, sarımsak ile suyu iyice karıştırıyoruz ve soğumuş olan bakliyatları içerisine katıp biraz buzdolabında beklettikten sonra sıcak yaz günlerinde yanında taze yeşil soğan ile servis ediyoruz
Afiyet olsun