Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Katil futbolcu

Katil futbolcu
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Katil futbolcu Meşhur bir futbolcu karısını öldürmekle suçlanıyordu Futbolcu olayın tek şüphelisi olarak polisin televizyonlardan naklen yayınlanan heyecanlı takibiyle yakanlanmıştı fakat karısının cesedi apaçık yoktu Duruşma Amerikan filmlerindeki gibiydi Futbolcu sanık sandaltesinde oturuyordu Kucak dolusu parayla tuttuğu avukatı yargıca ve sanığa sırtı dönük, heyecanlı cümlelerde jüriyi ikna etmeye uğraşıyordu Sayın Jüri, müvekkilimin masum olduğuna içten gelen inanıyorum Buna az daha sonra sizler de inanacaksınız Niçin mi? Bakın, hemen 1'den 10'a dek sayacağım ve müvekkilimin öldürdüğü iddia edilen karısı bu kapıdan içeri girecek 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Bitirince bütün jüri kapıya döndü Kimse girmedi içeri Üyeler soran gözlerle avukata bakıyordu Avukat bir savunma dehasıydı; öldürücü hamlesini yaptı: Bakın, siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz, çünkü hepiniz içeri girecek diye kapıya baktınız İşte kararı buna kadar vermenizi talep ediyorumJüri ünlü futbolcuyu suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu şekilde sonuçlandı Duruşma çıkışında avukat, hanımefendi jüri başkanına yaklaştı: 10'a değin saydığımda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız Neden böyle bir karara imza attınız?Içtendedi jüri başkanı, ben de kapıya baktım, lakin müvekkiliniz (futbolcu) kapıya bakmıyordu  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt