Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Katla Sakla :)))

Katla Sakla :)))
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bu gun sınıftaki arkadaşlara tasarımımızı son kez tanıttık bunun icinde tanıtım videosu gibi bir kac tane slayt ve filmi hazırladıkTanıtım slaytlarında o guzel sesleriyle seslendirme yapan Hazan abla ve Wish abla cok teşekkur ederim Oğretmenden sunum icin tam not aldıkimageskatlasakla5b06b7b34d911gifimageskatlasakla5b06b7b45a4a3png

Similar threads

Bu gün sınıftaki arkadaşlara tasarımımızı son kez tanıttık bunun içinde tanıtım videosu gibi bir kaç tane slayt ve filmi hazırladıkTanıtım slaytlarında o hoş sesleriyle seslendirme yapan Hazan abla ve Wish abla çok teşekkürler Öğretmenden sunum için tam not aldık *
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Kısa oz Aşk Sozleri Sevgi Mesajları Kısa guzel sozler kısa anlamlı sozler Kısa Anlamlı Sozler En Guzel Sozler Sevdiklerinize En guzel kısa Aşk ve sevgi sozleri hepsi burada sizler icin birbirinden guzel Aşk sozleri Sizler icin ozel sayfamızda Aşık Olan Bir insan herzaman Mutludur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt