Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kavak ağacı ile kabak

kavak ağacı ile kabak
0
225

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kavak Ağacı ile Kabak
Yüce bir kavak ağacının yanına bir kabak filizi doruk göstermiş Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş bir hızla büyümüş ve yaklaşık olarak kavak ağacı ile benzer badana gelmiş Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa:
Sen kaç ayda bu ayla geldin ağaç?
On yılda, demiş kavak
On yılda mı? Diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak
Ben adeta iki ayda seninle aynı badana geldim bak!
Dürüst, demiş kavak
Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgârları başladığında kabak üşümeye sonradan yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış Sormuş endişeyle kavağa:
Neler oluyor bana ağaç?
Ölüyorsun, demiş kavak
Niçin?
Benim on yılda geldiğim yere, iki ayda gelmeye çalıştığın için *

Similar threads

Kavak ile Kabak bir bahar günü bir kavak ağacının yanına bir kabak filizi doruk göstermiş Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış Yağmurların ve güneşin etkisi ile müthiş hızla büyümüş ve az daha kavak ağacıyla benzer boya gelmiş Bir gün dayanamayıp sormuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kavak Ağacı ile Kabak Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy gostermiş Bahar ilerledikce bitki kavak ağacına sarılarak yukselmeye başlamış Yağmurların ve guneşin etkisiyle muthiş bir hızla buyumuş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş Bir gun dayanamayıp sormuş kavağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Kavak ağacı ile Kabak Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy gostermiş Bahar ilerledikce bitki kavak ağacına sarılarak yukselmeye başlamış Yağmurların ve guneşin etkisiyle muthiş bir hızla buyumuş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş Bir gun dayanamayıp sormuş kavağa:Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Anlayana Yüce bir çınar ağacının yanında bir kabak filizi tepe göstermiş Bahar ilerledikçe bitki çınar ağacına sarılarak yükselmeye başlamış Yağmurların ve günesin etkisiyle müthiş tez büyümüş ve az daha çınar ağacıyla benzer badana gelmiş Bir gün dayanamayıp sormuş çınara: Sen kaç ayda bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt