kavak yelleri 12 birim özeti Kavak Yelleri dizisi yeni bölümü Kürkçü Dükkanıile 16 ağustos perşembe 2030da KanalD ekranlarında ve işte Deniz'in o şiiri! Kürkçü DükkanıAnladım Yok Çok döndüm Fazla dolaştım Yok En güzeli senin gözlerin Gözlerin Çocukluğumuz değin sıcak Ve gözlerin Kalan ömrümüz dek derin Dönenlere Küsme Sakın Sen dünyaya küsebilirmisin Bilki kimine kadar baba ocağı Kimine kadar yar kucağu şu kürkçü dükkanı dediğin Ve belkide her yolun sonunda sana dönmek En hoş yanı şu gençliğin Çünkü yokki Çok döndüm Çok dolaştım değil Ve bende anlamadım Aslı varken surete lüzum yok Mine'nin yalanlarını ortaya çıkışı Deniz için bir yıkılma nedeni olmaktan fazla son zamanlar zaten canını sıkmaya başlayan ve kafasında soru işareti oluşturan bu ilişkiyi ayrıntılarıyla son vermek ve böylece Aslı ile aralarını eski haline çevirebilmek için iyi bir fırsattırAslı ise Deniz'in Mine'yi ayrıntılarıyla hayatında çıkarabileceğinen hala belirli değildir Efe yeni kararlarını ailesiyle paylaşıp çzdiği yolda muhakkak adımlarla ilerlerken Gönül'ün anne ve babasının Urla'ya tatil için gelmeleri Metin'in askıya alınmış evlilik teklifi için yeni bir zemin oluştururAncak iki oğlununda gelecekte kötü şeyler yaşamasını istemeyen Şükrana Efe açık yüreklilikle onaylamadıgı sürece Metin ve Gönül beraberliği bundan böyle imkansız görünmektedir Mert'le birlikte yakalanan Mine içinse Ayşe ve Osman'la olan ilişkileri yeniden en başa dönmüştürÜstelik Mert'in reel kimliği ağır ağır ortaya çıkmakta ve Urla'da geçirdiği her dakikayı çevresindekiler için yeni tehditler oluşturacak şekilde değerlendirmektedir Deniz Mine'yi çoktan geride bırakmış , Aslı ise son yaşananlardan daha sonra Mine'den iyiden iyiye nefret edilen şey etmişken ; Mert'in Mine'ye yönelttiği mide bulandırıcı korkutma hiç umulmadık şekilde Aslı ve Deniz'i Mine'yi içine düştüğü kuvvet durumdan kurtarmak için zor durumdan kurtarmak için harekete geçirecek, Efe ise hiç ummadıgı bir anda öğrendiği gerçekle karmakarışık olacaktrKavak yellerinde işler olur ya daha önce hiç olmadıgı dek karışacaktır Kavak Yelleri dizisi yeni bölümü Kürkçü Dükkanıile 16 ağustos perşembe 2030da KanalD ekranlarında sırası gelmişken başrollerinde Kadir İnanır, Oktay Kaynarca ve Çağla Kubat'ın bulunduğu Kuzey Rüzgarı adlı yeni dizi 3 Eylül'de Show Tv'de