Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavak Yellerİnİn MÜzİĞİnİ Yapan Pİnhanİden BayilacaĞiniz Şarkilar

Kavak Yellerİnİn MÜzİĞİnİ Yapan Pİnhanİden BayilacaĞiniz Şarkilar
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kavak Yellerİnİn MÜzİĞİnİ Yapan Pİnhanİden BayilacaĞiniz Şarkilar kavak yerlerinin şarkısı kabak yerlerinin şarkısı pinhaniden şarkılar kavak yerleri şarkıları kavakyerlerişarkısı HELE Bİ GEL İçinden geleni söyle kalırsa eyvah olur Hayata küsüveririsin hüzünler seni bulur Bişeyler yapabilirsem gzel gözlerin için Başından geçeni anlat masaldır benim için Hele bi gel uzaklar sana geir Sen hele bigel bütün dertler bitiverir Defalarca seni bulur uzun zor bıktırıcı günler Yazık olur hadi gel kurtar bizi​BIR ANDA​İçimde bir şey var bu akşam Beyazlar karardı bir anda Sen orda benim fazla dışımda Uzaklar çoğaldı bir anda aniden aniden bir anda Emekler aş olmaz kalırsa Hyattan bıkaverirsin bir anda Sen orda ben orda uzak GÖZLER ANLATIR Şayet son defa olur ya yıllarda beri Sırlar içimde korkarım anlatmaya Aşk alır beni kandırır beni küçük bi çocuk gibi Sen hoş bayan hiç mi mulu olmadın Hiç mi sevmedin daima mi yarım kaldın Belki bilmeden bekledin beni beni sana kadar geirdin İçimden geçen senin içinden geçer mi Nasıl saklarım seni ne çok sevdiğimi Benim içimden geçen senin içinden geçermi Fakat nasıl saklarım seni ne çk sevdiğimi Sözler az kalır çaresiz kalır Gözler anlatır aşkı gözler anlatır DIĞER ŞARKILARINI TATİL DÖNÜŞÜ YAZICAM  

858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt