Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavanozda Köftelik Ekmek İçi (Yıllarca Dayanır)

Kavanozda Köftelik Ekmek İçi (Yıllarca Dayanır)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kavanozda Köftelik Ekmek İçi (Yıllarca Dayanır) Tarifi İçin Malzemeler

*İstediğiniz miktarda bayat ekmek

Kavanozda Köftelik Ekmek İçi (Yıllarca Dayanır) Tarifi Yapılışı Yıllardır Anneciğimden öğrendiğim, bu tekniği sizlerle de paylaşmak isterim Belki çoğunuz bu şekilde yapıp, elinin altında bulunduruyordur Ben bilmeyen arkadaşlarla paylaşmak üzere bugün, benim için çok değerli bu yöntemi sizlere hemen vereyim Elimizdeki bayat ekmekleri parçalayıp, fırın tepsisine yerleştirelim 200 derecede 10 dk kızartalım Biraz soğuyunca rondodan geçirelim Kavanoza koyup, 1 gece kapağı açık bırakıp, kapağını kapatalım Güneş görmeyen bir yerde saklayalım Kullanırken, biraz ıslatıp kullanırsak çok daha güzel oluyor Yıllarca bozulmadan kalıyor, bittikçe yapıyorum galeta unu yerine bile kullandığım oluyor Sağlıklı günlerde tüketin inşallah
 
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt