Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kavanozda Meyve Püresi (Bebekler İçin Ev Yapımı)

Kavanozda Meyve Püresi (Bebekler İçin Ev Yapımı)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kavanozda Meyve Püresi (Bebekler İçin Ev Yapımı) Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet muz
*1 adet elma
*1 adet armut
*1 adet havuç
*56 adet bebe bisküvisi
*2 yemek kaşığı irmik
*Su

Kavanozda Meyve Püresi (Bebekler İçin Ev Yapımı) Tarifi Yapılışı Merhaba
6+ aylık bebeğime hazır püreler vermek yerine daha sağlıklı olarak evde yapmaya karar verdim,öncelikle havucu önceden ayrı bir cezvede biraz haşlıyorum, daha sonra tencereye meyvelerimizi küçük küçük doğruyoruz, havucu bebe bisküvisini ve irmiği ekliyoruz, üzerini geçecek kadar su koyup kaynamaya bırakıyoruz, yumuşayana kadar pişirip blenderdan geçiriyoruz, sıcakken kavanozlayıp ters çeviriyoruz ki vakumlansın ve bozulmasın, zaten benim 4 kavanozum oldu ,4 günde bitti miniklere afiyet olsun

Similar threads

Bebekler İçin Meyve Püresi (+5) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet portakal *2 adet elma *1 adet havuç *1 tatlı kaşığı zeytinyağ *2 çorba kaşığı kaynatılmış soğumuş su Bebekler İçin Meyve Püresi (+5) Tarifi Yapılışı Havuç tencereye alınır Üstünü geçecek kadar su ilave edilir Yumuşayana kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bebekler İçin Sebze Püresi Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *2 Adet tavuk kanadı *1 Adet havuç *1 Adet kabak *1 Adet patates *1 Avuç pirinç *1 Avuç kırmızı mercimek *1 Avuç yeşil mercimek Bebekler İçin Sebze Püresi Yapımı Tarifi Yapılışı İlk etapta kanatları haşlayıp, etlerini haşlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Bebeklere Doyurucu Meyve Püresi Tarifi İçin Malzemeler *1 tane küçük muz *1 dilim armut *1 dilim elma *1 dilim kivi *2 tane bebe bisküvisi *Pirinç unu Bebeklere Doyurucu Meyve Püresi Tarifi Yapılışı Pirinç ununu bebeğiniz 1 yaşından küçükse su ile pişirin ben yaklaşık olarak yarım çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Atom Meyve Püresi Tarifi İçin Malzemeler *1 hurma *Yarım muz *Yarım şeftali *Yarım armut *Bir avuç üzüm *1 kuru incir *4 adet bebe bisküvisi *1 tatlı kaşığı tahin *1 tatlı kaşığı pekmez (isteğe göre) *12 tane ceviz Atom Meyve Püresi Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri blender dan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Bebekler İçin Meyve Püresi Tarifi İçin Malzemeler *Yarım muz *1 parça elma *1 parça cennet hurması (isteğe göre farklı meyvelerde eklenebilir) Bebekler İçin Meyve Püresi Tarifi Yapılışı Meyveler iyice yıkanır ,kabukları soyulur ,ufak ufak doğranır robottan geçirilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt