Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kavrulmuş ekmekli ev eriştesi

Kavrulmuş ekmekli ev eriştesi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kavrulmuş ekmekli ev eriştesi tarifi için malzemeler
2 yemek kaşığı tereyağı
500 g ev eriştesi
3 su bardağı sıcak su
Tuz
3 dilim bayat ekmek
Üzeri için

50 g tulum peyniri
Kavrulmuş ekmekli ev eriştesi hazırlanışı
Tereyağının yarısını bir tencerede eritin Erişteyi ekleyip hafif kavurun Sıcak su ve tuzunu ilave edin Kısık ateşte kapağı kapalı olarak erişteler yumuşayıncaya kadar pişirin Gerekirse biraz daha sıcak su ekleyin Erişteler suyu tamamen çekip piştiğinde ocaktan alın Üzerine kağıt havlu kapatıp demlenmeye bırakın
Kalan tereyağını bir tavada eritin Küp doğradığınız bayat ekmek dilimlerini ilave edin ve iyice kızarıncaya kadar kavurun Kızaran ekmekleri dinlenen eriştelere ilave edip karıştırın Kavrulmuş ekmekli eriştenizi servis tabaklarına paylaştırın Üzerine ufaladığınız tulum peynirini ilave edip sıcak servis yapın


 
858,496Konular
981,720Mesajlar
29,790Kullanıcılar
Yusuf_4512Son üye
Üst Alt