Kavrulmuş Susamlı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 125 gr oda sıcaklığında tereyağ1 çay bardağı kavrulmuş susamYarım dere bardağı değişken yağYarım su bardağı pudra şekeriYarım nehir bardağı nişasta1 yemek kaşığı sirke1 çimdik tuzlu1 paket vanilyaYarım paket kabartma tozu1 çay bardağı cevizAlabildiği değin un80 gr lik 2 paket çikolata Kavrulmuş Susamlı Kurabiye Tarifi Yapılışı Susamlar ocakta kavrulur ve soğumaya alınırOda sıcaklığındaki tereyağ ve un ve ceviz susam hariç öteki malzemeler yoğrulurEn Ince Ayrıntısına Kadar karıştıktan daha sonra un eklenir daha sonra susam ve en son ceviz eklenip en ince ayrıntısına kadar yoğrulurUfak toplar yapılır tepsiye dizilir ve çatalla çekil verilir170 derece fırında 15 dakika pişirilir ve pişen kurabiyeler soğumaya bırakılırSoğuyan kurabiyeler benmari usulü eritilen çikolataya batırılır ve buzdolabına soğumaya bırakılırol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur