MATERYALLER
HAZIRLANIŞI
Kavunun alt ve üst kısımlarını kesin. Tezgaha oturtun.
Boylamasına olacak halde kavunu ikiye bölün.
Çekirdekli kısımları kaşıkla temizleyin.
Her bir yarımı dört münferit modüle bölün. Kullandığınız bıçağın tırtıksız ve güçlü olmasına dikkat edin.
Dilimleri kabuktan ayırın.
Kavununuz servise hazır. Afiyet olsun!
- 1 adet kavun
- Tırtıksız bıçak
- Kaşık
HAZIRLANIŞI
Kavunun alt ve üst kısımlarını kesin. Tezgaha oturtun.
Boylamasına olacak halde kavunu ikiye bölün.
Çekirdekli kısımları kaşıkla temizleyin.
Her bir yarımı dört münferit modüle bölün. Kullandığınız bıçağın tırtıksız ve güçlü olmasına dikkat edin.
Dilimleri kabuktan ayırın.
Kavununuz servise hazır. Afiyet olsun!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.